Головна | Мій профіль | Вихід | RSS | Реєстрація | Вхід    

Меню сайту
Категорії розділу
Новини громади [672]
Рішення [31]
Скановані документи [15]
Сектор цивільного захисту населення [2]
Сектор цивільного захисту населення
Новини інфраструктури [0]
Новини інфраструктури
Я маю Право! [3]
Я маю Право!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Статистика
Головна » 2017 » Жовтень » 13 » Заходи у Гречаноподівській сільській бібліотеці до Дня захисника України та Дня українського козацтва
18:45
Заходи у Гречаноподівській сільській бібліотеці до Дня захисника України та Дня українського козацтва

12 жовтня 2017 р. – З метою популяризації книги та читання, національно-патріотичного виховання молоді до Дня українського козацтва завідувач Гречаноподівсьою сільською бібліотекою підготувала для юнаків та дівчат тематичну виставку «Козацькому роду нема переводу».
13 жовтня 2017 р. – День захисника́ Украї́ни — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. З 2015 року є державним святом. Тож з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу; почуття поваги до захисників Вітчизни завідувач Гречаноподівською сільською бібліотекою завітала до Калинівської СЗШ. Юлія Валеріївна провела до Дня захисника України для учнів 6-го класу урок мужності «Відважні сини України». Учні прослухали невеличку розповідь про нашу Батьківщину. Всі разом згадали тих хлопців, які загинули на Сході України, захищаючи рідну землю та наше щасливе майбутнє. Бажаючі розповідали вірші, приказки та прислів’я про Україну.

«Насправді – небагато в нас таких важливих дат, як день тих, чия професія – Батьківщину захищати. Це свято – насамперед вияв любові до тих, хто у кровопролитних битвах захищав нашу Батьківщину, відстоював свободу і незалежність в ім’я майбутнього. Хлопці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу, волонтери на плечах яких тримається наша армія. Слова «Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням це вже віддання шани найкращим, котрі у найважливіший момент нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини, а також є засвідченням справжнього патріотичного подвигу».

Тож зі святом вас, дорогі наші захисники України! Слава Україні! Героям Слава!

 

Категорія: Новини громади | Переглядів: 405 | Додав: Godster | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Годинник
Корисні посилання
Верховна Рада України Президент України 
Кабінет Міністрів України


Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія Я маю право! 
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz