Головна | Мій профіль | Вихід | RSS | Реєстрація | Вхід    

Меню сайту
Категорії розділу
Новини громади [672]
Рішення [31]
Скановані документи [15]
Сектор цивільного захисту населення [2]
Сектор цивільного захисту населення
Новини інфраструктури [0]
Новини інфраструктури
Я маю Право! [3]
Я маю Право!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Статистика
Головна » 2017 » Липень » 18 » Виїзд у с. Пологи
16:03
Виїзд у с. Пологи

Минуло шість місяців нашої плідної роботи в якості Гречаноподівської об’єднаної громади. І саме тому, 18.07.2017 року, спеціалісти та староста Гречаноподівської сільської ради виїжджали у с. Пологи та с. Водяне на зібрання громадян,щоб прозвітувати про зроблену роботу , розповісти населенню про подальші плани, та вислухати громадян з їх питаннями. 
Розпочалося зібрання громадян з виступу спеціаліста з розвитку інфраструктури Галактіонової Г.О. Вона розповіла про планування відкриття молочного кооперативу, коротко ознайомила з проектом на освітлення, надала інформацію про те, що плануємо запустити маршрут по нашій громаді, розповіла про участь сільської ради у міжнародних проектах та про використання бюджетних коштів Гречаноподівської сільської ради.
Спеціалістом ІІ категорії (землевпорядник) Кобець Н.Л., було проінформовано людей про приватизацію та благоустрій землі, були деякі спірні питання про особисте селянське господарство, ознайомлено з питаннями про ремонт доріг та роботи сміттєзвалища.
Спеціаліст (методист з культури) Іванова С.Б. ознайомила із запланованими заходами, які відбудуться на території громади, розповіла про ремонт закладів культури та їх відновлення. Люди дуже добре, із посмішкою відреагували на пропозицію виїзних концертів і готові допомогти у використанні електроенергії та надати місце для проведення заходу.
Найбільше людей хвилювали питання з освітлення громади, питання по транспорту, та використання землі. Всі зауваження та пропозиції були занотовані та будуть розглянуті. Адже ми працюємо на благо своєї громади!
Надалі плануються виїзди у інші населені пункти нашої громади.

 

Категорія: Новини громади | Переглядів: 411 | Додав: Godster | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Годинник
Корисні посилання
Верховна Рада України Президент України 
Кабінет Міністрів України


Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія Я маю право! 
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz