Головна | Мій профіль | Вихід | RSS | Реєстрація | Вхід    

Меню сайту
Категорії розділу
Новини громади [672]
Рішення [31]
Скановані документи [15]
Сектор цивільного захисту населення [2]
Сектор цивільного захисту населення
Новини інфраструктури [0]
Новини інфраструктури
Я маю Право! [3]
Я маю Право!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Статистика
Головна » 2017 » Березень » 25 » Тиждень дитячого читання «Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято»
23:52
Тиждень дитячого читання «Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято»

Тиждень дитячого читання «Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято»

З 20 по 24 березня 2017 року у Гречаноподівській сільській бібліотеці пройшов тиждень дитячого читання «Ми читаємо завзято, а читання нам – це свято».
Дитинство – це чудова мить, коли луною котиться веселий сміх, йде цікаве навчання, мала людина відкриває для себе цілий світ за допомогою книги і читання.
Книга – величезна сила, без неї неможливо уявити життя. Вона розкриває перед читачами чарівний світ краси і добра, вона стає близьким другом, вірним супутником у житті. І ось саме книзі був присвячений Всеукраїнський тиждень дитячого читання, до проведення якого долучилися Гречаноподівська сільська бібліотека та Калинівська СЗШ разом зі шкільним  бібліотекарем Розумною І. М.
Це справжнє свято для користувачів, під час якого проводяться численні масові заходи з метою популяризації серед дітей читання, книги і бібліотеки, як скарбниці знань.
На протязі тижня Гречаноподівською сільською бібліотекою було проведено:
 - понеділок – 20 березня 2017 року: для учнів 7-9 класів Калинівської СЗШ анкетування «Яке місце у вашому житті займає книга?»;
- вівторок – 21 березня 2017 року: завідувач сільською бібліотекою – Моісеєнко Ю. В. разом із шкільним бібліотекарем Розумною І. М. для учнів 5-9 класів Калинівської СЗШ провели гуморину «Україна сміється», присвячену 95-й річниці  від Дня народження    П. П. Глазового;
- середа – 22 березня: завідувач Гречаноподівською бібліотекою – Моісеєнко Ю. В. спільно з керівником художнім Гречаноподіського СБК Івановою С. Б. для учнів 1-5 класів провели літературно-казкову годину «Казкова райдуга дитинства»;
- п’ятниця – 24 березня: для дітей проведено акцію «Приведи друга до бібліотеки».
Тиждень дитячого читання закінчився, але не закінчилось спілкування з книжкою. Приходьте до бібліотеки, щоб поринути в цікавий світ книги! Великий світ навколо нас складається не тільки з комп’ютерів і мобільних телефонів, задовго до їх створення існувало і досі існує справжнє диво – книга. Завідувач Гречаноподівською сільською бібліотекою гостинно запрошує всіх – приходьте до бібліотеки, там вас завжди чекає ваш вірний друг – Книга!

 

 

 

 

 

 

Категорія: Новини громади | Переглядів: 389 | Додав: Godster | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Годинник
Корисні посилання
Верховна Рада України Президент України 
Кабінет Міністрів України


Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія Я маю право! 
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz