Головна | Мій профіль | Вихід | RSS | Реєстрація | Вхід    

Меню сайту
Категорії розділу
Новини громади [672]
Рішення [31]
Скановані документи [15]
Сектор цивільного захисту населення [2]
Сектор цивільного захисту населення
Новини інфраструктури [0]
Новини інфраструктури
Я маю Право! [3]
Я маю Право!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Статистика
Головна » 2017 » Липень » 10 » «ОЙ НА ІВАНА, ТА Й НА КУПАЛА»
15:55
«ОЙ НА ІВАНА, ТА Й НА КУПАЛА»

        Івана Купала – традиційне релігійне свято. Ігри, танці, стрибки через багаття, небезпечні, але захоплюючі, прадавня легенда про цвіт папороті, який, за переказами, можна знайти в ніч із 6 на 7 липня… Святкували цей день і в Гречаноподівській громаді.
         07.07.2017 року жителі сіл нашої громади зібралися на свято, та  гучно, весело і дружно відзначали Івана Купала у с. Водяне. На святі були присутні шановні гості: голова Гречаноподівської сільської ради – Усик Галина Олексіївна, староста Гречаноподівської сільської ради -  Плужник Володимир Петрович, начальник ДУ «Широківський виправний центр № 75» підполковник внутрішньої служби -  Цівка Володимир Олександрович.
      Своїми виступами радували таланти, які підготували  пісні й запальні танці. Це: творчі колективи Миролюбівського СК, Степівського та Розилюксембурзького СБК, Водянської СЗШ та жителів с. Водяне. Було запрошено зразковий хореографічний колектив «Фантазія» (кер. Марина Анатоліївна Григорович).
     Відбулися тут  купальські гуляння, святкова дискотека, та звичайно ж найзапальніший купальський обряд: стрибки через Купальське Вогнище, що найбільше сподобалося всім присутнім.
      Пожежну безпеку на святі забезпечили провідний спеціаліст (з надзвичайних ситуацій) Гречаноподівської сільської ради – Рєзнік Віталій Олександрович та Шпорт Сергій Володимирович. За порядком та громадською дисципліною слідкував старший дільничний офіцер поліції Широківського відділу поліції Криворізького відділу поліції головного управління національної поліції в Дніпропетровській області Шевяков Максим Олександрович.
Саме ж свято було організоване завідуючою Водянською СБ Самчик Антоніною Василівною, яке вперше проводила свято такого масштабу, і впоралася з ним, можна сказати «пройшла бойове хрещення».
      Про це свято мешканці громади говорять як про найсердечнішу урочистість, адже села для всіх їх жителів є тим місцем, що дає змогу черпати сили, зцілює душу, серце і розум, дарує відраду очам.
     Наша громада має великі можливості, і наші жителі  зроблять все від них залежне, щоб вона була квітучою і щасливою на довгі віки.
 

 

 

 

Більше фотографий на Facebook

Переглядів: 428 | Додав: Godster | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Липень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Годинник
Корисні посилання
Верховна Рада України Президент України 
Кабінет Міністрів України


Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія Я маю право! 
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz