Головна | Мій профіль | Вихід | RSS | Реєстрація | Вхід    

Меню сайту
Категорії розділу
Новини громади [672]
Рішення [31]
Скановані документи [15]
Сектор цивільного захисту населення [2]
Сектор цивільного захисту населення
Новини інфраструктури [0]
Новини інфраструктури
Я маю Право! [3]
Я маю Право!
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Статистика
Головна » 2017 » Жовтень » 19 » 18 жовтня 2017 року відбувся семінар для комунікаторів об’єднаних територіальних громад Дніпропетровщини
11:16
18 жовтня 2017 року відбувся семінар для комунікаторів об’єднаних територіальних громад Дніпропетровщини

У Дніпропетровському центрі розвитку місцевого самоврядування, створеному за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України, 18 жовтня 2017 року відбувся семінар для комунікаторів об’єднаних територіальних громад Дніпропетровщини.
На семінарі були проаналізовані завдання, які стоять перед комунікаторами, проведені практичні вправи щодо підготовки інформаційних повідомлень для офіційних сайтів громад, ведення сторінок громад у ФБ та підготовки повідомлень до місцевих друкованих видань. 
- Саме від ефективної роботи комунікаторів, їх вміння донести до людей позитивні результати об’єднання громад залежить успіх перетворень, що нині відбуваються в нашій країні. Ті села, які поки що вагаються з прийняттям рішень щодо стоврення спроможної територіальної громади повинні бачити, що децентралізація відкриває широкі можливості та перспективи. Саме на об’єднаних територіях нині реалізуються проекти, яких роками чекали селяни. Ремонтуються школи і дитячі садки, впорядковуються медичні заклади, проводиться благоустрій територій. Таких темпів реалізації інфраструктурних проектів особливо сілські території не відчували давно. І все це – результат децентралізації. Отже про це необхідно говорити вголос. Люди мають розуміти, які переваги вони отримають, об’єднавшись у сильні громади, - зазначила директор Дніпропетровського центру розвитку місцевого самоврядування Олена Тертишна. 
Як комунікатори можуть вплинути на посилення співпраці місцевої влади на населення у розбудові громади, - про це говорила доцент кафедри проектного менеджменту ДРІДУ НАДУ Олена Гладка, а експерт з комунікацій Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування Вікторія Клімович презентувала модель комунікаційного поля громади.
Результатом семінару стало формування спільного плану дій Центру розвитку місцевого самоврядування та комунікаційної команди громад.

 

Категорія: Новини громади | Переглядів: 313 | Додав: Godster | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Годинник
Корисні посилання
Верховна Рада України Президент України 
Кабінет Міністрів України


Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія Я маю право! 
Архів записів
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
uCoz